Share |

Kooveen A-pojille uudet valmentajat

Share |
18.04.2017

Kooveen A-pojille uudet valmentajat

Nuorten SM-sarjaa pelaava Kooveen A-poikien joukkue on kokenut suuria muutoksia valmennusrintamalla. Tulevaa kautta kohti lähdetään valmistautumaan uusissa olosuhteissa ja uusien valmentajien johdolla.

A-poikien uutena päävalmentajana toimii ensi kaudella Sveitsistä Suomeen palaava Iivo Pantzar. Kaksi edellistä kautta hän on toiminut päävalmentajana Sveitsin miesten pääsarjassa Chur Unihockeyn joukkueessa. Pantzar luotsasi joukkueensa alppimaassa molemmilla kausilla pudotuspeleihin. Tällä kaudella Chur oli lähellä jättiyllätystä puolivälierissä, mutta joutui taipumaan lopulta finaaliin edenneelle Alligator Malansille voitoin 4-3.

Toisena valmentajana A-poikien lajivalmennustiimiin liittyy aiemmin mm. miesten divarissa Blackbirdsia luotsannut Juha Kurki. Hän on toiminut valmentajana aiemmin myös Kooveessa ja mm. RoPon joukkueissa. Koovee pääsee siis valmistautumaan kohti tulevaa nuorten SM-sarjakautta varsin kokeneiden valmentajien johdolla.

Kuluvan kevään aikana Kooveen A-C-pojat ovat siirtyneet uuteen akatemiamalliin ja kesällä joukkueet pääsevät myös uuteen Linnainmaan halliin. Tutut valmentajakollegat, uudet olosuhteet ja motivoituneet pelaajat houkuttelivat Iivo Pantzarin takaisin Kooveen riveihin:
- Kaksi kautta Sveitsissä oli hienoa ja menestyksekästäkin aikaa ja sieltä tarjottiin myös jatkomahdollisuutta. Tässä vaiheessa paluu Suomeen tuntui kuitenkin parhaalta mahdolliselta ratkaisulta. Tuo Kooveen A-C-junioreiden akatemiatoiminta vaikuttaa nyt erittäin hyvältä ja tulee varmasti vahvistamaan toimintaamme. Laurilan Jukka vastaa päivätyönään akatemian päävalmentajana tämän A-C-junioreiden pelaajapolun toiminnan organisoinnista. Hän on pätevä ja hänellä on nyt viikkotuntien puolesta myös riittävästi resursseja käytössään. Tämän järjestelyn myötä viikoittaisessa harjoittelussa ja pelaajaliikenteessä joukkueiden välillä moni asia muuttuu taatusti sujuvammaksi. Näin valmentajana pystyy sitten itse keskittymään täysin joukkueen operatiiviseen valmennustyöhön. Lisäksi tuo uusi halli toimii aikamoisena houkuttimena ihan näin valmentajallekin. Olosuhteet meillä tulee olemaan ihan viimeisen päälle kunnossa, miettii Pantzar

Kooveen kausi päättyi nuorten SM-sarjassa tänä vuonna putoamiskarsintoihin, joissa joukkue kuitenkin säilytti sarjapaikkansa. Tulevalla kaudella A-poikien virallisiin ikäluokkiin kuuluvat 1997-99 syntyneet, mutta Kooveen joukkue täydentyy mm. omilla lahjakkailla 2000-syntyneillä pelaajilla. Lisäksi joukkueeseen otetaan mahdollisesti uusia pelaajia kevään try-out -tapahtumien perusteella. Vastuuluotsi Pantzar uskoo joukkueen rungon olevan hyvä ja Kooveen olevan loistava vaihtoehto myös uusille pelaajille.
- Joitakin pelaajia tunnen jo entuudestaan, mutta paljon joukkueessa on minulle ihan uusia tuttavuuksia. Sen tiedän, että meillä on erinomainen pelaajarunko kasassa jo omasta takaa. Nuori pelaaja tarvitsee kehittyäkseen oman intohimonsa lisäksi hyvät harjoitteluolosuhteet ja osaavan valmennuksen tuen. Me pystymme nuo asiat aivan varmasti ensi kaudella tarjoamaan jokaiselle pelaajallemme. Kooveen A-pojat on varmasti loistava vaihtoehto myös sellaisille uusille pelaajille, jotka tulevat vaikkapa opiskelemaan Tampereelle tai ovat muuten vain pohtimassa seuran vaihtamista. Eli kyllä noille meidän try-outeille kannattaa rohkeasti ilmoittautua mukaan, kannustaa Pantzar.

Lisätietoja try-outeista täältä 

16.10.2017Kooveen naiset jatkoon Suomen Cupissa
13.10.2017Miehet Esport Oilersin kimppuun lauantaina
03.10.2017Syysloman leiritoimintaa AutoCenterAreenalla
02.10.2017Tampereen salibandyemännyys toistaiseksi Classicille
28.09.2017Koovee Salibandy hakee rakennustiimiä!
28.09.2017Raportti Akatemian B-tyttöjen karsinnasta SM-sarjaan - Akatemian sarjat käyntiin
27.09.2017Koovee-päivää vietettiin lauantaina
25.09.2017Kooveen naisten kotiavausviikonlopusta täysi pistepotti
23.09.2017Draamaa miesten kotiavauksessa: Jatkoajalla tappio
23.09.2017Miehillä edessä kiireinen viikonloppu

Siirry arkistoon »