Share |

Kooveen naisiin lisää vahvistuksia

Share |
27.04.2017

Kooveen naisten joukkueen taustoilla käy kova kuhina, kun tulevan kauden sopimuksia tehdään tiuhaan tahtiin. Tuoreimpia vahvistuksia ovat maalivahti Sara Aaltonen ja hyökkääjä Henriikka Keinänen, jotka pelasivat 2016-17 kauden Rankkojen Ankkojen liigajoukkueessa ja Steelersistä Koovee-paitaan vaihtavat pakit Emma Taponen ja Elvira Tyrmi.

nelikko2.jpg

Tuoreet kooveelaiset saivat viisi kysymystä vastatakseen ja tässä naisten pohdintoja niihin:

Millä fiiliksillä olet tulossa Kooveen naisiin?

Sara: ”Upealla ja odottavalla fiiliksellä. Mukavaa päästä melkein kotinurkille viime kauden Oulussa reissaamisen jälkeen ja keskittää kaikki energia olennaiseen eli treenaamiseen. Odotan innolla uuden joukkueen kanssa treenaamista ja tulevaa kautta. Joukkueessa on älytön määrä potentiaalia ja taitoa niin nuoreksi joukkueeksi! ”

Henriikka: Innolla odotan, että pääsen tutustumaan ja reenaaman joukkueen kanssa.”

Emma: ”Oon todella innoissani, mahtavaa päästä osaksi tätä jengiä!”

Elvira: ”Jännittyneillä, mutta myös odottavilla. Uusi halli tuo loistavat olosuhteet harjoitteluun ja siihen päälle vielä uudet joukkuekaverit sekä uudet valmentajat, niin fiilis on kyllä huipussaan!”

 

Millaista kautta 2017-18 odotat? 

Sara: ”Henkilökohtaisella tasolla odotan kehittyväni pelaajana eteenpäin ja kauden lopuksi sitten pääsee ihmettelemään, mihin ollaan tultu. Erityisen toiveikkaana odotan maalivahtivalmennusta, joka on harvinainen ja hieno juttu maalivahtien kehityksen kannalta! Ehkä tämä vanha koirakin voi oppia uusia temppuja...”

Henriikka: ”Odotan, että pystyn kehittymään mahdollisimman paljon tulevan kauden aikana.”

Emma:  ”Vauhdikasta ja tapahtumarikasta ainakin, lisäksi toivon myös saavani mahdollisimman ehjän kauden.”

Elvira: ”Kovaa reenaamista, itsensä haastamista ja tietysti kaudella kovia pelejä.  Kehitystä ja onnistumisia yksilönä sekä joukkueena ja tietysti joukkueen yhteisen tavoitteen saavuttaminen.”

 

Oma henkilökohtainen panoksesi joukkueelle?

Sara: ”Lupaan antaa kaiken itsestäni treeneissä, peleissä ja kentän ulkopuolella, sekä auttaa joukkuetta parhaani mukaan yhteisellä matkalla kohti päämäärää. Näiden sivutuotteena tulee varmasti myös hidasta hämäläisyyttä, huumorintajua ja kokemuksen tuomaa rauhallisuutta.”

Henriikka: ”Annan kaikkeni joukkueen eteen kentällä ja toivon mukaan pystyn kantamaan kauden aikana vastuuta myös maalinteon merkeissä.”

Emma: ”Haluan antaa joukkueelle täyden panokseni, niin pelaajana kuin joukkuekaverina.”

Elvira: ”Oma panokseni joukkueelle on fyysinen puolustuspeli ja vastustajan pysäyttäminen kovalla työllä sekä korkea treenaamiseen kohdistuva motivaatio, treeneihin tullaan ja tehdään kaikki täysillä!”

 

Odotukset muulta joukkueelta?

 Sara: ”Odotan joukkueelta sitoutuneisuutta ja puurtamista, mutta kentän ulkopuolella kuitenkin hieman sellaista rentoa letkeyttä eli hyvää joukkuehenkeä.”

Henriikka: ”Odotan joukkueelta vahvaa kautta.”

Emma: ”Odotan joukkueelta tietysti hyvää fiilistä treenata yhdessä ja muutenkin tietynlaista yhteisöllisyyttä. Silloin kaikki on mukavampaa!”

Elvira: Yhdessä tekemisen meininkiä, tehdään asiat täysillä ja tsemppaamista hyvällä huumorilla, mutta myös vaativalla ilmeellä - saadaan jokaisesta paras osaaminen esiin, niin peleissä kuin treeneissäkin.”

 

Ja pilke silmäkulmassa kysytty lempiruoka pelireissuilla?

Sara: ”Pelireissut Hennun (Henriikka Keinänen) kanssa ovat melkein aina päätyneet pelikoneiden ääreen, jolloin ruoka on jo jäähtynyt tai siihen ei enää ole varaa. Ehkä joukkue saa pidettyä meidät ruokapöydän ääressä, silloin kana ja riisi olisi ehdoton ykkönen!”

Henriikka: ”Makaroonilaatikko”

Emma: ”Vaikka olenkin perso ruualle, niin sanon kyllä ehdottomasti noutopöytä sen monipuolisuuden vuoksi!”

Elvira: ”Vety kaikilla mausteilla! No oikeastaan lemppariruokaa ei ole, vaan vähän sillä mennään mitä tekee mieli, mutta aina varma valinta on jonkunlainen pasta. Se uppoaa tilanteessa kuin tilanteessa.”

 

Kooveen naiset haluavat toivottaa uudet pelurit lämpimästi tervetulleiksi joukkueeseen! Uusi kausi aloitellaan ensi viikolla uudella hallilla ja lopullinen joukkuekin julkistellaan lähiaikoina. Kannattaa pysyä kuulolla!

 

_______________________________________________________

Teksti: Koovee naiset mediatiimi

Kuvat: SSRA ja Steelers 2016-17 joukkuesivut

 

18.09.2017Kooveen naisille voitto naisten liigan avauskierroksella
18.09.2017Tyttöjen U16-maajoukkueen matkassa neljä Akatemian pelaajaa
18.09.2017Naisten pelaajaesittelyssä #19 Jemina Ruostila ja #28 Julia Ruostila
17.09.2017 10:00Naisten pelaajaesittelyssä #10 Henriikka Keinänen, #52 Marianne Viteli ja #39 Pauliina Silvennoinen
16.09.2017Naisten pelaajaesittelyssä #5 Veera Kauppi ja #15 Ellinoora Huotari
15.09.2017 10:00Naisten pelaajaesittelyssä #43 Elisa Männistö ja #34 Martta Ruusiala
14.09.2017 10:00Naisten pelaajaesittelyssä #18 Johanna Homi ja #37 Emmiina Hapuoja
14.09.2017Kohti uutta kautta: Jesse Ruokostenpohja
13.09.2017 10:00Naisten pelaajaesittelyssä #3 Elvira Tyrmi ja #8 Emma Taponen
12.09.2017 10:00Naisten pelaajaesittelyssä #44 Hanna Puolakka ja #93 Milla Vähälä

Siirry arkistoon »