Share |

Kova kolmikko kirjoitti sopimukset Kooveen naisiin!

Share |
27.05.2017

Kooveen naiset reenaavat jo täysillä tulevaa kautta ajatellen ja sopimusuutisia on kerrottu pitkin talvea ja kevättä. Tuoreimmat allekirjoitukset löytyvät Oona ja Veera Kaupin jatkosopimuksista sekä Ruotsista Suomeen palanneen Emma Rantasen sopimuksesta.

Oona ja Veera Kauppi ovat pelaajat, jotka jokainen salibandyfani tuntee ja tietää. Junioritasolla miltei kaiken mahdollisen saavuttaneet siskokset ovat nyt ”vanhentuneet” ja pelaavat tulevalla kaudella ensimmäistä aikuiskauttaan Kooveen naisissa. Tämän kevään ylioppilaskaksikko juhlii valkolakkejaan viikon päästä, mutta tytöt ehtivät kuitenkin kertomaan tuntemuksiaan leivontatalkoiden ja reenien lomassa.

oona.jpg

Miltä kaksikosta tuntui kirjoittaa jatkosopimukset Kooveen kanssa? ”Mukavilla fiiliksillä. Tutussa ympäristössä pääsee harjoittelemaan ja kehittymään. Nyt kun pian Kooveen oma halli on valmis se tuo itsellekin lisää intoa, koska siellä puitteet ovat huippukunnossa.” Oona hymyilee ja Veera jatkaa, ”Olen erittäin hyvillä mielin. Meillä on pian käytössä ihan uskomattoman hieno halli ja sen lisäksi koossa on mahtava joukkue, niin mikäpä sen hienompaa.”

”Odotan pelillisesti hyvää ja ehjää kautta, jossa parannamme koko ajan tekemistämme. Joukkueessa on paljon taitoa, ja oikeanlaisella tekemisellä kovatkin suoritukset ovat mahdollisia. Tarkat tavoitteet joukkueelle toki luodaan vasta lähempänä kauden alkua. Odotan silti innolla, mitä ensi kausi tuo tullessaan.” Oona fiilistelee, kun mietitään tulevaa kautta 2017-18.  Veeran vastaus on lyhyt ja ytimekäs, kun kysytään odotuksia tulevan kauden suhteen: ”Korkealentoista ja menestyksekkäämpää kuin koskaan aiemmin! ”

Molemmat tytöt ovat tunnettuja tinkimättömästä peliasenteestaan ja vaatimukset oman tekemisen suhteen ovat korkealla. ”Annan aina kaikkeni joukkueelle kentällä ja sen ulkopuolella. Kentällä hyvien peliesityksien avulla ja ulkopuolella kovana tsempparina ja hyvän esimerkin näyttäjänä. Itsellä on ensi kauden suhteen kovat tavoitteet myös henkilökohtaisesti ja uskon sen avulla myös tuovan lisäbuustia joukkueelle.” Oona pohtii.

”Odotukset omalle kohdalle ovat kentän puolella aina ihan tapissa, joten vahvojen peliesitysten avulla toivoisin auttavani joukkuetta. Viime kausi kun meni polvea kuntouttaessa niin ainakin intoa antaa joukkueelle panosta itsestään, on suunnilleen kahden kauden verran. Joukkueen sakkopoliisina mulla on myös ilo ja kunnia tarvittaessa rahastaa pelitovereita rikkeistä ja kerryttää yhteiseen hyvään käytettävää sakkokassarahastoa.”  Veera tuumii pilke silmässä.

veera.jpg

Minkälaisia odotuksia ja toiveita tehokaksikolla on muulle joukkueelle? ”Sitoutumista toimintaan ja kovaa työntekoa. Kesä on tulevan kauden kannalta tärkeä, ja siksi jo nyt pitää jokaisen tehdä kaikki asiat niin hyvin kuin pystyy, koska kova työnteko palkitaan sitten kaudella.” Oona ilmoittaa napakasti ja siskonsa jatkaa samalla linjalla: ” Heittäytymistä ja tavoitteiden eteen työntekoa pitää löytyä jokaiselta, joka Kooveen pelipaitansa pukee päälle tulevalla kaudella. Mitä paremmin pystytään jo nyt kesän aikana hitsautumaan yhteen joukkueena, sitä helpompi on lähteä tavoittelemaan isoja asioita syksyllä pelien alkaessa.”

Klassikkokysymys lempiruoasta pelireissuilla saa molemmat tytöt naureskelemaan. Molemmat pohtivat asiaa ja päätyvät lopulta samaan – makaronilaatikkoa kiitos!

 

Emma Rantanen pelasi menneen kauden Ruotsissa, Malmö FBC:n riveissä. Suomeen palattuaan viime kesän opiskelijoiden MM-kisojen kultamitalisti Emma kirjoitti sopimuksen Kooveen kanssa ja on paluustaan Koovee-paitaan hyvin iloinen.

emma_r.jpg

”Palaan erittäin hyvillä fiiliksillä Kooveen naisiin takaisin pelaamaan. Joukkueessa on hyvä meininki päällä ja valmistautuminen ensi kauden tavoitteisiin pääsemiseen on jo käynnissä kovalla vauhdilla. Hienoa on, että treeneissä on aina kivaa, mutta tekemisen taso on korkealla.” Emma tuumaa tyytyväisenä tämän hetken tilanteesta.

”Odotan innolla tulevaa kautta, sillä näen, että olemme mukana ensi kevään mitalikamppailussa. Kymmenen joukkueen sarjassa kaikki pelit ovat erittäin tärkeitä ja siksi joukkueen henkinen vahvuus päivästä toiseen ilman ailahduksia on avain asemassa. Meillä on hyvä jengi koossa, joten uskon joukkueen menestykseen täysin. Tarkoituksenani on tuoda joukkueeseen menoa ja meininkiä sekä kentällä että sen ulkopuolella. Näkisin, että Ruotsista tuliaisena voin antaa joukkueelle taktista osaamista sekä pelinopeutta ja -kovuutta.”  Emma pohtii tulevaa kautta ja jatkaa: ”Joukkueelta odotan nousujohteista ja pitkäjänteistä kautta, jossa taso nousee kauden mittaan ja tiukat pelit käännetään meidän voitoksi. Tärkeätä on kuitenkin heti kauden alussa olla valmis voittamaan kamppailuita ja notkahduksia ei saa tulla. Odotan fyysisesti ja henkisesti vahvaa joukkuetta, jossa tekeminen on kovatasoista ja mielekästä.”

Ilmeisesti ruotsalaisten pelireissueväät eivät olleet niitä sykähdyttävimpiä, sillä Emma toteaa lempiruosta pelireissuilla: ”Lemppariruoka on joukkueen kanssa voitetun pelin jälkeen ABC:n kotiruoka. Ruotsista en jäänyt 15 tunnin bussireissujen paikallisen hampurilaisketjun ruokaa kaipaamaan.”

_______________________________________________

Teksti: Koovee naiset  mediatiimi

Kuvat: Esa Takalo, Jari Turunen

 

 

 

 

 

 

 

 

08.06.2018Salibandykerhoihin ilmoittautuminen NYT KÄYNNISSÄ
19.06.2018Kooveen pelaajia opiskelijoiden MM-kisoihin
14.06.2018 12:00Tomi Aaltonen ja Petteri Puustinen vahvistamaan Kooveeta
24.05.2018Miesten kausikortti enää viikon ajan 39 euron tarjoushintaan, naisten kausarikampanja käyntiin!
21.05.2018Oletko kiinnostunut pelaamaan miesten 2 tai 3 -joukkueessa
11.05.2018Sopimusuutisia: Alkki, Nieminen, Saari sekä yhdeksän nuorta lupausta
09.05.2018Salibandyjaoston vuosikokous 23.5.2018 klo 16.30
08.05.2018Naiset uudella valmennuksella kohti uutta kautta
08.05.2018Pelaajahaku käynnissä ikäkausijoukkueisiin
07.05.2018 15:00Ruokostenpohja, Segerman ja Suomalainen jatkavat Kooveessa

Siirry arkistoon »